For 8 år siden landede en sætning hos mig, som gav mig gåsehud

23. juni 2023

Har du prøvet det?… At noget føles vigtigt og meningsfuldt, at hårene rejser sig, og tårerne begynder at trille?

Sætningen, der landede var denne her: “Mening og menneske før bundlinje.”

Jeg kunne mærke med hver en celle i min krop, at den sætning var vigtig! At den ville mig noget. Og at det var meningen, at jeg skulle bruge den til noget.

På det tidspunkt vidste jeg bare ikke, hvordan jeg skulle bruge den…

Da jeg for 3,5 år siden valgte at “springe ud” som selvstændig, vidste jeg derfor, at min mission og min opgave på sigt skulle handle om at skabe en ny form for ledelse med fokus på mening og menneske før bundlinje.

Men det var stadig for tidligt. Jeg kunne stadig ikke se hvordan

Så som alenemor og eneforsøger valgte jeg i første omgang at træde ud på “de ben, jeg allerede stod solidt på”.

Derfor startede min forretning med en anden mission, som også har stået mit hjerte nær i årevis:

At hjælpe passionerede marketingledere, så de kan skabe opbakning hos deres ledelse og råderum til at hjælpe deres virksomheder bedst muligt – og samtidig skabe det job, de elsker at stå op til.

Det har været megaspændende og en kæmpe fornøjelse at hjælpe, rådgive, støtte og motivere de mange skønne og ambitiøse marketingledere, der har været igennem min “butik” de sidste 3,5 år.

Men NU er tiden kommet…

Jeg lukker en dør og åbner en ny

Jeg har i godt et år været i udviklingsmode for at bygge den forretning med den mission og opgave, som jeg hele tiden har været på vej mod… samtidig med at jeg ved siden af har drevet den “gamle” forretning og den “gamle” mission.

Det har godt nok ikke været det nemmeste, jeg har prøvet, skal jeg være ærlig at sige!

Faktisk har det været en ret svær og til tider næsten skizofren proces at skulle jonglere de to retninger på én gang. Og konstant at skulle bevæge sig frem og tilbage mellem to forskellige “rum”. Og ind og ud af to forskellige “døre”. (Og vel at mærke uden at eneforsørgeren i mig skulle gå i panik over, at omsætningen faldt, mens jeg var i udviklingsmode)

Men NU er det tid til at lukke den “gamle dør.” Og at åbne den “nye dør” helt op på vid gab. Så jeg endelig kan dedikere mig 100 % til den mission og opgave, der landede hos mig for 8 år siden.

Lad os skabe magiske virksomheder, hvor både ledere og medarbejdere elsker at gå på arbejde og skaber magiske resultater sammen. Ved at lede med fokus på mening og menneske før bundlinje.

Lad os løfte energien og glæden gennem formålsdrevet, menneskefokuseret og hjertebaseret ledelse, der udløser menneskelig magi.

Kan du mærke det?

Det er, hvad verden har brug for nu! Og det er, hvad jeg vil være med til at skabe gennem rådgivning, sparring og mentoring for ledere.